zaterdag 16 januari 2010

Een boek...een wàt? Ja juist.... een BOEK !!
Als ik terugdenk ligt de oorzaak van dit alles in de laatste crisis die ons vol in het gezicht trof.
Je snapt niet hoe snel zoiets kan gaan, maar hele volksstammen raakten in paniek.
Het aantal optredens donderde met een rotgang in elkaar en sloeg zo ongeveer het bestaansrecht onder onze voeten vandaan.
Daarvoor was het ook niet gemakkelijk, maar daar zijn muzikanten aan gewend.
Nu werden we gedwongen om bijbaantjes te gaan zoeken, en dan verzeil je al snel in de schimmige wereld van de tijdelijke banen.
Toen aan het eind van m'n contract m'n collega's vroegen "wat ga je nu doen"? antwoordde ik wrokkig "ik ga hier een boek over schrijven".
Wist ik veel, dus begon ik.
Maar wat is dit leuk!!!! Schrijven is natuurlijk een echt vak, en daar had ik me behoorlijk op verkeken, maar wèl heel leuk.
Nu is een boek schrijven één, een uitgever vinden is nog een héél ander verhaal, maar ook nu had ik alle geluk van de wereld.
En nu zit ik dan midden in de mallemolen van correcties, foto's aanleveren en al die dingen waarvan je geen weet hebt als je onbezonnen roept "ik ga er een boek over schrijven".
Middels dit blog ga ik jullie op de hoogte houden van alle stappen die ik nog moet gaan zetten voordat ik als 'auteur' het eerste exemplaar in handen mag gaan houden.
En ik kan jullie mededelen; er gaat geen dag voorbij of er gebeurt nu wel iets, dus blijf alert.

Jan Vredenburg

2 opmerkingen:

  1. Ik weet dat het een interessant boek wordt! Een story waar TV serie makers voor zouden kunnen vallen! Vast! Jan, jongen, succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O Ja Jan, ik vind de gekozen foto UITSTEKEND! Geen complex dus!

    BeantwoordenVerwijderen